Edició 2227

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 30 de agost del 2024
Edició 2227

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 30 de agost del 2024

Les delegacions del Govern celebraran la Diada amb una trentena d’actes arreu del món

Les activitats se centren en actes musicals, gastronòmics, actuacions castelleres, projeccions audiovisuals, espectacles teatrals i exposicions

|

- Publicitat -

Les delegacions del Govern a l’exterior commemoren la Diada Nacional de Catalunya amb més de 30 activitats en 19 països diferents. Aquestes activitats, impulsades per les 21 delegacions, se centren en actes musicals, gastronòmics, recepcions institucionals, actuacions castelleres, projeccions audiovisuals, espectacles teatrals i exposicions. A més, s’hi sumen iniciatives promogudes per comunitats catalanes a l’estranger i altres institucions com l’Institut Ramon Llull, ACCIO, i l’Agència Catalana de Turisme.

Publicitat

Aquest any, destaca com a novetat l’acte que la delegació de França ha organitzat a París, que consistirà en una conversa entre les nedadores artístiques Iris Tió i Paula Ramírez, guanyadores del bronze als Jocs Olímpics de París. Així, mentre l’acte es vincula amb la Diada, també ho fa acte amb els Jocs Olímpics i Paralímpics que se celebren a la capital francesa.

Altres esdeveniments remarcables inclouen un videomapatge a la façana del Casal de Catalunya a Buenos Aires, organitzat per la delegació del Con Sud, així com una projecció audiovisual immersiva, musicada i teatralitzada, a càrrec de les delegacions dels Estats Units a Nova York i Washington.

Segons el Govern, la Diada d’enguany gira al voltant del sentiment de catalanitat i es presenta amb el lema “Molts cors, un sol batec”. L’objectiu de les delegacions és convertir aquesta jornada en una festa global que serveixi per difondre la llengua i la cultura catalanes arreu del món.

Et pot interessar  L'ANC fa públics tots els detalls de la Diada de Catalunya d'enguany
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut