Edició 2218

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de agost del 2024
Edició 2218

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 21 de agost del 2024

Les conselleres Parlon i Menor, d’Interior i Igualtat, se sumen a les condemnes del doble crim masclista a Rubí i Castellbisbal

El nou Govern, tot i els indicis, no ha volgut condemnar els fets fins que s'ha confirmat que era un assassinat masclista

|

- Publicitat -

El doble crim masclista ocorregut a Rubí i Castellbisbal el dimarts ha consternat la societat catalana, així com el nou Govern del PSC, que malgrat haver-se esperat a la confirmació oficial de la policia per a condemnar-lo, ho ha acabat fent, ja ben entrada la nit. El primer a condemnar els fets ha estat el nou president, Salvador Illa; també els han condemnat la nova consellera d’Interior i Seguretat, Núria Parlon, així com la nova consellera d’Igualtat i Feminismes, Eva Menor.

Publicitat

Parlon, a través de Twitter, ha constatat que la violència contra les dones és una “problemàtica social greu que requereix la reprovació social sense fissures i la implicació de tothom, amb el Govern al capdavant, per erradicar-la”. La consellera d’Interior ha transmès també el seu suport als familiars de les víctimes, així com a les veïnes dels dos municipis on ha tingut lloc el doble crim masclista.

Per la seva banda, la nova consellera d’Igualtat i Feminismes, Eva Menor, ha lamentat també a través de Twitter els fets. “Malauradament es constata que no hem de baixar la guàrdia en la lluita contra la violència masclista” ha escrit, tot afegint que des de la conselleria que ara lidera treballaran “amb fermesa i convicció per protegir la vida de les dones”.

Et pot interessar  Elena, sobre la fugida de Puigdemont i la humiliació als Mossos: "Ningú estava preparat pel seu comportament"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut