Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024
Edició 2255

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 27 de setembre del 2024

Les comissions sobre el 17-A i l”Operació Catalunya’ pactades entre Junts i el PSOE comencen a descongelar-se

El dijous s'espera aprovar els seus respectius plans de treball fruit de l'acord per fer presidenta del Congrés a Francina Armengol

|

- Publicitat -

Després de mesos aturades, les comissions d’investigació sobre els atemptats terroristes del 17-A i l”Operació Catalunya’ comencen a descongelar-se. Impulsades per Junts, ambdues comissions esperen aprovar aquest dijous els seus respectius plans de treball, i posar-se així a treballar per esbrinar tota la veritat dels atemptats gihadistes de la Rambla i Cambrils del 2017, així com per conèixer el paper dels governs del PP en la guerra bruta contra l’independentisme.

Publicitat

Fruit de l’acord entre el PSOE i Junts per fer presidenta del Congrés a Francina Armengol, el Congrés va aprovar la creació de les dues comissions al desembre i al febrer d’enguany es van posar en marxa. Des d’aleshores, no obstant això, s’havien mantingut congelades. Ara, totes dues formacions estan perfilant l’acord que ha de servir per a definir què han d’estudiar les dues comissions, és a dir, els plans de treball, i que tenen previst aprovar el dijous.

En aquest sentit, el portaveu del PSOE al Congrés, Patxi López, ha explicat que les comissions s’han convocat quan els socialistes han considerat que hi havia la possibilitat d’arribar a un acord. “Hi ha hagut un treball discret perquè es pugui albirar aquest acord que estem convençuts que el dijous es plasmarà”, ha conclòs.

Et pot interessar  Junts reclama a Illa que també es reuneixi amb Puigdemont
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut