Edició 2274

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 16 de octubre del 2024
Edició 2274

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 16 de octubre del 2024

L’entorn de Junqueras desconfia de l’informe intern perquè té “molts forats” i es basa en “opinions personals”

Jordi Albert denuncia que l'informe es va filtrar "interessadament" perquè ni l'executiva ni el Consell Nacional del partit havien tingut accés al document

|

- Publicitat -

El portaveu adjunt d’ERC al Parlament i membre de la candidatura que lidera Oriol Junqueras, Jordi Albert, ha considerat que l’informe intern que RAC1 va fer públic aquest dimarts té “molts forats” i és una instrucció “incomplerta”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, ha assegurat que la investigació sobre els cartells contra els Maragall està basada en “opinions personals i rumors”. Tot i que l’informe apunta que Junqueras va tenir coneixement dels polèmics cartells abans que el cas es publiqués al diari Ara, Jordi Albert està “clarament convençut” que l’expresident del partit no coneixia l’estructura B. “Si n’hagués tingut coneixement, hagués activat els procediments interns”, ha afegit.

Publicitat

El portaveu adjunt d’ERC al Parlament qualifica de “filtració interessada” que aquest dimarts RAC1 expliqués el contingut de l’informe tenint en compte que ni l’executiva ni el Consell Nacional del partit havien tingut accés al document, només se’ls hi havia explicat el contingut. Segons Jordi Albert, és una “vulneració flagrant del dret a la militància” i s’ha mostrat “sobtat” que l’informe hagi arribat a la premsa.

Et pot interessar  VIDEO | Vendrell, contundent contra Junqueras i la seva gestió al capdavant d'ERC: "Està fent un mal que pot ser irreparable"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut