Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

L’empresa Relevance va demanar a ERC que justifiqués factures encara que fos amb informes inventats, segons l’Ara

El mitjà afirma que els joves que van fer les feines de contracampanya van cobrar almenys 70.000 euros entre el 2022 i el 2023

|

- Publicitat -

El director general de Relevance va demanar a ERC que l’anomenada estructura B del partit comencés a justificar les factures amb informes que podien ser inventats. Segons ha publicat l’Ara, va ser a l’estiu del 2023 i l’empresa va indicar que això aniria bé perquè el gerent d’ERC, Jordi Roig, pogués justificar la feina. La informació del rotatiu assegura que entre mitjans del 2022 i mitjans del 2023, els joves a qui s’encarregaven les contracampanyes van facturar almenys 70.000 euros, 15.000 dels quals van anar a pagar els que van enganxar els cartells contra els Maragall. L’Ara assegura que té constància que almenys des del 2022 l’empresa assumeix els pagaments a aquests joves militants republicans que s’encarreguen de fer les accions.

Publicitat

ERC ha decidit suspendre de militància temporalment 2 dels 4 membres del partit que considera implicats en el cas dels cartells contra els Maragall. Es tracta d’un militant de l’Anoia i el llavors director de comunicació Tolo Moya. També ha obert expedients disciplinaris contra l’exvicepconseller del Govern, Sergi Sabrià, i l’exvicesecretari de comunicació, Marc Colomer. A banda, ERC farà un protocol de campanyes, així com una auditoria interna. A partir d’ara la comissió de garanties portarà el cas i resoldrà l’expedient.

Fins ara des del partit s’ha negat que existeixi una estructura B dedicada a fer contracampanya tot i admetre que hi ha actes de campanya més pròxims a l’activisme.

Et pot interessar  Tolo Moya denuncia "manca de garanties" en la investigació del cas dels cartells de Maragall i apunta a Marta Rovira
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut