Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024
Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024

L’ANC enceta ‘Reactivem-nos’, un cicle de trobades participatives arreu de Catalunya per a mobilitzar de nou les bases

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presenta el cicle de trobades participatives ‘Reactivem-nos’, el qual començarà la setmana vinent i que constarà d’una gira per diverses ciutats de Catalunya amb l’objectiu final de reactivar l’independentisme i mobilitzar de nou les bases per a un nou embat. Així, el nou president de l’entitat, Lluís Llach, i el coordinador de la Comissió d’Accions al Territori, Jordi Pesarrodona, visitaran desenes de ciutats arreu del país durant tot l’estiu per a dur a terme aquestes xerrades participatives.

Publicitat

L’objectiu de les trobades i els debats és “tornar a activar l’independentisme i escoltar les diferents propostes de les bases fent desenes de trobades pel Principat de Catalunya”, així com “construir un nou full de ruta que expressi el que sent l’independentisme“.

Paral·lelament, el cicle de trobades participatives busca també acostar el Secretariat Nacional de l’entitat a les assemblees territorials. A la vegada, segons exposen des de l’entitat, contribuirà a fer realitat una de les prioritats de l’actual Secretariat, que és precisament millorar la comunicació bidireccional amb les assemblees de base.

Et pot interessar  El conjunt de l'independentisme celebra l'amnistia comprometent-se a "treballar per l'autodeterminació"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut