Edició 2276

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 18 de octubre del 2024
Edició 2276

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 18 de octubre del 2024

Laia Estrada, sobre el retorn de Puigdemont: “Va evidenciar les mancances greus que hi ha a l’estat espanyol”

|

- Publicitat -

La líder de la CUP, Laia Estrada, que durant el ple d’investidura de Salvador Illa va repartir a tort i a dret contra tots els partits polítics, ha concedit una entrevista a Catalunya Ràdio per comentar, precisament, el convuls dia d’ahir. Estrada, que juntament amb la seva formació va acudir a la rebuda institucional a Carles Puigdemont organitzada per les entitats independentistes, ha assenyalat que la jornada d’ahir va ser una jornada “que surt de l’ordinari”, i que el retorn de Puigdemont va evidenciar “les mancances greus que hi ha a l’estat espanyol”.

Publicitat

“Puigdemont va evidenciar les mancances greus que hi ha a l’estat espanyol, malgrat tenir el govern més progressista de la història i la llei d’amnistia aprovada“, ha reblat la diputada anticapitalista. Tot i que  Estrada veu amb ulls crítics la tornada de Puigdemont perquè, segons creu, “responia a interessos de Junts”, ha subratllat que la CUP “respecta” la seva decisió de marxar a l’estranger. Així mateix, tal com va manifestar durant la seva intervenció al ple, ha insistit que ahir es va posar de manifest “la mort del procés” amb la tornada del president i la investidura de Salvador Illa, candidat del PSC.

Finalment, i igual que va fer ahir, la CUP també ha criticat l’operació Gàbia que els Mossos d’Esquadra van desplegar arreu del país per trobar i detenir Puigdemont. “És demencial”, ha exclamat Estrada, tot afegint que “això sí que és un exercici de malversació”.

Et pot interessar  Illa s’obre a parlar amb Puigdemont com a líder de l’oposició si Junts “determina que és l’interlocutor”
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut