Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

La viral reflexió d’un professor sobre el context de la fotografia pel polèmic acord lingüístic

|

- Publicitat -

L’acord al qual han arribat Junts, ERC, PSC i comuns per una suposada “protecció al català a les escoles”, però que en realitat suposa un canvi radical pel model d’immersió lingüística ha indignat a partits, entitats, i per descomptat, a professors d’arreu del país.

Publicitat

En aquest sentit, un professor d’Història de l’art ha fet viral una reflexió que farà treure els colors a la classe política. En un fil a Twitter, Albert Velasco assegura que la fotografia amb el pacte “és lamentable”, imaginant-se possibles situacions per contextualitzar-la, però sobretot remarcant el fet que hi fan sortir “quatre cares desconegudes” en lloc dels líders dels partits. “Això vol dir que eren conscients de la que els cauria”, ha advertit, preguntant als protagonistes de la fotografia “fins a quin punt arriba l’obediència al partit”.

Amb tot, evidencia que tot plegat “és un exercici de covardia majúscul”, ja que tot fa pensar que “eren conscients de l’alta traïció que suposa aquest acord”. Velasco també retreu que al final, tot aquest numeret no deixa de ser “un insult gravíssim al país, a la llengua, i a tanta gent que s’ha jugat el coll”.

Et pot interessar  El Govern planta cara al TSJC: recorre la suspensió del decret que blinda el català a l'escola
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut