Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024
Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024

La regidora Rosa Alarcón presenta la dimissió a Collboni per motius de salut

L'alcalde Jaume Collboni ha destacat la "dedicació, capacitat de treball i passió per Barcelona i els seus barris" d'Alarcón

|

- Publicitat -

La regidora del PSC pel barri de Nou Barris Rosa Alarcón, que va assumir el càrrec el passat mes de maig, ha presentat la seva dimissió a l’alcalde Jaume Collboni al·legant motius de salut. La notícia l’ha confirmada la mateixa regidora a través de les xarxes socials, en un missatge en el qual ha agraït el suport i la confiança aquests anys.

Publicitat

“Amb tot el dolor us haig de comunicar que he presentat la meva dimissió per motius de salut a Jaume Collboni” ha indicat Alarcón a través de Twitter. “Malauradament, ara haig d’aturar el meu ritme” ha indicat, tot agraint la confiança i el suport. La fins ara regidora té diagnosticada la Síndrome de Meige, una alteració neurològica que, en el seu cas, li provoca problemes de vista perquè se li tanquen les parpelles.

També a través de les xarxes, l’alcalde Jaume Collboni ha destacat la “dedicació, capacitat de treball i passió per Barcelona i els seus barris” d’Alarcón. “La teva feina incansable sempre serà recordada i serà un exemple per a tots nosaltres. Estic convençut que continuarem trobant-nos treballant per una ciutat millor”, ha afirmat. Collboni ha assegurat que la renúncia els toca “profundament”. “Et reconec i t’agraeixo la immensa feina feta”, ha indicat.

Et pot interessar  ERC reivindica el decret sobre pisos turístics que permet a Collboni no renovar llicències de pisos turístics
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut