Edició 2227

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 30 de agost del 2024
Edició 2227

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 30 de agost del 2024

La Plataforma per la Llengua mostra la seva “preocupació” pel nomenament de la directora del ‘Crónica Global com a cap de Comunicació

L'entitat alerta del discurs d'odi cap al català de l'aleshores directora del mitjà espanyolista i avisa que estaran "atents" a la seva política de comunicació

|

- Publicitat -

L’entitat de defensa del català, Plataforma per la Llengua, ha expressat a través de les xarxes la seva “preocupació” pel nomenament de Cristina Farrés, la directora del mitjà supremacista espanyol i catalanòfob ‘Crónica Global’, com a cap de Comunicació del nou Govern del PSC. La Plataforma alerta que el nomenament de Farrés “xoca amb l’acord de govern signat entre el PSC i ERC, on s’assegura que es vol promoure la defensa de la llengua“.

Publicitat

Així mateix, la Plataforma recorda alguns dels articles escrits per la mateixa directora del mitjà, en els quals acusava l’ONG del català d’haver convertit la llengua en un element “antipàtic”. “El que ens resulta antipàtic als catalanoparlants és no ser entesos als nostres territoris i veure com es vulneren els drets lingüístics” rebla l’entitat davant les acusacions que Farrés va fer en el seu escrit, el qual data del 2023.

Amb tot, l’entitat assegura que estarà “atenta” perquè “aquest discurs d’odi cap a la llengua catalana no es vegi reflectit en la política de comunicació de la Generalitat”. Finalment, la Plataforma recorda que “el reconeixement i l’acció institucional, per part de les administracions, són pilars bàsics per assegurar el futur del català“.

Et pot interessar  Illa recupera les relacions amb els Borbons per la Copa Amèrica
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut