Edició 2266

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 08 de octubre del 2024
Edició 2266

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 08 de octubre del 2024

La militància de la CUP votarà una única candidatura col·lectiva per al nou Secretariat Nacional

L'elecció tindrà lloc entre el 6 i el 8 d'octubre i la direcció tindrà un mandat ampliat a 4 anys

|

- Publicitat -

Només una candidatura col·lectiva s’ha presentat a l’elecció del nou Secretariat Nacional de la CUP, que es votarà entre el 6 d’octubre i el 8 d’octubre. La proposta, que haurà d’obtenir almenys del 50% dels vots emesos, està integrada per quinze persones, entre les quals destaquen el coportaveu del Procés Garbí, Non Casadevall, o el regidor a la Seu d’Urgell i exportaveu de la plataforma contra els Jocs Olímpics d’Hivern, Bernat Lavaquiol. Aquesta direcció veurà ampliat el seu mandat de dos a quatre anys, una de les mesures aprovades en la darrera assemblea nacional dels anticapitalistes a Sabadell. També s’escollirà dos portaveus nacionals, un secretari general i un coordinador nacional, figures que els equiparen als partits tradicionals.

Publicitat

Els integrants de la llista són Bernat Lavaquiol, Non Casadevall, Jordina Salvat, Su Moreno, Berta Ramis, Adrià Plazas, Berta Ramis, Glòria Rubio, Blai Taberner, Isabel Llari, Carles Solé, Roger Bigas, Joan Massachs, Jordi Pujol Lizana, Marlene Fautsch i Cesc Manrique.

La votació serà telemàtica, s’obrirà el diumenge 6 d’octubre a les 9.00 i es tancarà el dimarts 8 d’octubre a les 9.00. Hi tindran dret a vot tota la militància amb almenys sis mesos d’antiguitat al cens nacional. L’elecció dels portaveus, secretaria general i coordinador es farà posteriorment

Et pot interessar  La CUP registra la llei catalana pel dret a l'avortament per eliminar la penalització i els terminis
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut