Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

La fiscalia de Sánchez segueix prorrogant la bona vida del rei emèrit a l’estranger

|

- Publicitat -

La fiscalia general de l’estat i de Pedro Sánchez, presidida per Dolores Delgado, ha decidit seguir fent vacances pel que fa a la investigació de les corrupteles més que demostrades del rei emèrit, i ha prorrogat sis mesos més les diligències d’investigació de la fiscalia del Supremo. Europa Press ha confirmat que fins al juny del 2022 tenen temps per seguir treballant en la qüestió sobre els diners que el rei, ara fugat a Abu Dabi, va tenir a Suïssa a través de societats opaques sense declarar a la Hisenda espanyola.

Publicitat

Com a excusa, la fiscalia s’escuda dient que Suïssa encara no els ha enviat una comissió rogatòria, i ja preveien prorrogar aquesta investigació sis mesos. Però les mateixes fonts fiscals asseguren que aquests retards auguren que probablement s’acabi arxivant la causa, i que no presentaran una querella davant la sala segona del Tribunal Supremo.

O dit d’una altra manera, Espanya se les està empescant per mantenir Juan Carlos I en la seva vida luxosa lluny d’Espanya i lluny dels tribunals.

Et pot interessar  Begoña Gómez arriba als jutjats de Madrid per declarar en un cas de presumpta corrupció
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut