Edició 2246

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 18 de setembre del 2024
Edició 2246

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 18 de setembre del 2024

La CUP carrega contra Junts i la seva negativa a regular els lloguers de temporada

Les diputades Laia Estrada i Laure Vega critiquen que Junts al·legui una "invasió de competències" quan també va tombar la proposta al Parlament

|

- Publicitat -

La CUP ha carregat contra Junts després que el partit independentista hagi votat en contra la regulació dels lloguers de temporada que es debatia el passat dimarts al Congrés dels Diputats. A través de les xarxes socials, les diputades anticapitalistes Laia Estrada i Laure Vega han acusat Junts de “defensar els especuladors” tant des del Congrés com des del Parlament amb la regulació dels lloguers de temporada.

Publicitat

“Des de Junts diuen que el problema és que s’envaeixen competències o que ho fan per desestabilitzar l’Estat. És mentida. Quan el debat s’ha produït al Parlament i defensant la nostra sobirania han mantingut el mateix posicionament“, ha escrit Estrada, referint-se al debat del passat maig, quan Junts va votar en contra la regulació dels lloguers de temporada que pretenia el Govern de Pere Aragonès. L’abstenció del PSC en aquesta qüestió va acabar de tombar la norma.

En la mateixa línia, la diputada Laure Vega ha dit que la negativa de Junts a regular aquesta qüestió suposa “abocar moltíssimes persones al mercat més descarnat amb un bé tan essencial com és tenir una llar”. “Fer-ho en nom de la sobirania catalana, havent tombat el decret propi, una vergonya. La seva és una república d’esclaus”, ha afegit.

Et pot interessar  La CUP augura que Junts donarà "estabilitat" al Govern d'illa perquè "comparteixen model de país"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut