Edició 2262

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 04 de octubre del 2024
Edició 2262

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 04 de octubre del 2024

La Comissió de Garanties d’ERC demana a Junqueras elaborar l’informe de gestió de la Presidència

L'òrgan intern del partit dona la raó al conseller nacional Joan Puig i reclama la presentació de l'informe davant el Consell Nacional abans del Congrés

|

- Publicitat -

La Comissió de Garanties d’Esquerra Republicana, l’òrgan intern encarregat de donar resposta a les demandes sobre el compliment dels drets i les obligacions dels militants i els directius del partit, ha instat l’expresident Oriol Junqueras a elaborar l’informe de gestió de la Presidència. Així mateix, també reclama que l’informe es presenti davant el Consell Nacional del partit abans de la celebració del Congrés Nacional, previst pel 30 de novembre, en el qual s’escollirà la nova directiva del partit.

Publicitat

El passat mes de juliol, el conseller nacional d’ERC Joan Puig, ara adscrit a la candidatura Foc Nou, va presentar una consulta davant la Comissió de Garanties relativa a la no presentació de l’informe de gestió de la Presidència sortint, un document que és imprescindible per tal d’encetar el període congressual ja que l’ha de votar el Consell Nacional. Ara, el president de l’òrgan, Jose Ramon Mut, dona la raó a Puig, i reclama la presentació de l’informe.

Malgrat reclamar l’informe de gestió de la Presidència sortint, la Comissió subratlla que el fet que encara no hagi presentat l’informe “no invalida el procés congressual” i “no pot impactar en el calendari previst per a la celebració de l’òrgan sobirà d’ERC”. Així mateix, però, sí que considera que “la no existència del punt en l’ordre del dia del Consell Nacional sí seria un defecte que viciaria la convocatòria del Congrés Nacional”.

Et pot interessar  Junqueras i el seu equip porten mesos treballant a esquenes de la direcció per intentar controlar totalment ERC
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut