Edició 2275

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 17 de octubre del 2024
Edició 2275

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 17 de octubre del 2024

La comissió de garanties d’ERC continuarà investigant els cartells difamatoris contra els Maragall

|

- Publicitat -

La comissió de garanties d’ERC continuarà investigant el cas dels cartells sobre els Maragall després de l’informe que assenyala el llavors director de comunicació, Tolo Moya, com a principal responsable, segons ha avançat Catalunya Ràdio i ha confirmat l’ACN. La direcció del partit considera que la comissió de garanties està dilatant la investigació per no prendre una decisió abans del congrés del 30 de novembre. Aquestes mateixes fonts asseguren a l’ACN que des del primer moment la direcció ha demanat celeritat a la comissió de garanties i volen que la investigació es tanqui bé com abans millor perquè deixi de ser una arma en un context precongressual.

Publicitat

Aquest dimarts s’ha fet públic l’informe intern d’ERC que, d’una banda, assenyala Tolo Moya com el màxim responsable dels cartells contra els germans Maragall tot i que no en troba l’ideòleg. I, de l’altra, conclou que el llavors president del partit, Oriol Junqueras, sabia que els polèmics cartells eren una acció de falsa bandera abans que el cas sortís publicat al diari Ara. Una versió que contradiu la que fins ara ha donat Junqueras, que ha negat estar-ne al cas.

Després de saber-se que la comissió de garanties continuarà investigant, Tolo Moya ha manifestat en declaracions a Catalunya Ràdio la seva satisfacció pel fet que s’hagin obert “noves vies d’investigació” i ha afegit que els militants reclamen que se sàpiga la veritat. Segons la versió de Moya, va demanar incorporar proves en el primer informe que no se li van acceptar.

Et pot interessar  La majoria de consellers del Govern d'Aragonès amb carnet d'ERC enganxen cartells de l'acte de Nova Esquerra del dia 19
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut