Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

Junts rebutja que hi hagi “masclisme” a les seves files arran de les denúncies de Madaula i Casol: “Hi ha debat polític”

|

- Publicitat -

Junts per Catalunya nega que hi hagi “masclisme” a les seves files arran de les denúncies per assetjament per raó de gènere de les diputades Aurora Madaula i Cristina Casol. “Hi ha debat polític”, ha rebatut el vicepresident i portaveu del partit, Josep Rius, en una entrevista al ‘Cafè d’Idees’ de RTVE aquest dimarts. Aquest mateix migdia, Rius s’ha reunit amb el grup parlamentari de Junts després que la denúncia de Casol fos arxivada pel Parlament en no trobar-se fets provats.

Publicitat

Rius, que també és el vicepresident del partit, s’ha mostrat partidari de citar Mariano Rajoy a la comissió d’investigació de l’Operació Catalunya, però no ha aclarit si faran el mateix amb el jutge Manuel García-Castellón. En qualsevol cas, ha recordat que van pactar amb el PSOE que “no hi hauria vetos en els compareixents”.

Pel que fa a la negociació dels pressupostos, el portaveu de Junts ha recordat que van tenir l’última reunió amb el Govern abans de Nadal, que des de llavors no n’hi ha hagut cap, i que tampoc no en tenen cap de prevista. “Sembla que per una altra van fent via, amb Salvador Illa i els comuns. No sé si és un ‘tripartit is coming’ una altra vegada”, ha reblat.

Et pot interessar  DIRECTE | Comença el ple per a investir Illa, defensor del 155, mentre Puigdemont continua desaparegut
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut