Edició 2223

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 26 de agost del 2024
Edició 2223

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 26 de agost del 2024

Junts obrirà el congrés a la participació de persones independents de “rellevància”

L'executiva aprova celebrar el congrés extraordinari els dies 25, 26 i 27 d'octubre a Calella

|

- Publicitat -

Junts obrirà el congrés a la participació de persones independents, no afiliades, de “rellevància” a nivell nacional, territorial o sectorial amb la voluntat “d’esdevenir el pal de paller de l’independentisme”. Aquest dilluns al matí, l’executiva de Junts ha aprovat la celebració del congrés nacional extraordinari de la formació els pròxims dies 25, 26 i 27 d’octubre, que tindrà lloc a Calella (Maresme). També ha donat llum verda al reglament del congrés. A més de les persones independents, hi podran participar tres delegats de cada partit que ha fet coalició amb Junts durant el cicle electoral.

Publicitat

La formació de Puigdemont han avançat el congrés després que l’independentisme hagi perdut la majoria al Parlament i que Salvador Illa hagi estat investit president de la Generalitat. El secretari general de Junts, Jordi Turull, va explicar que volien “rellançar l’estratègia independentista”.

El congrés constarà de tres ponències: estratègia, model de país i organització; i servirà també per a l’elecció de càrrecs que formaran part de la direcció del partit i les seves funcions. Fonts del partit no descarten la “presència” de Puigdemont al congrés.

Et pot interessar  Turull veu "complicat" arribar a acords amb el PSC però matisa que es mouran "pel contingut" de les propostes
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut