Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Junts lamenta que les entitats posin tots els partits “al mateix sac” i treu pit dels resultats del 12-M

Assegura que Junts és "l'única força que ha doblat vots i escons" i que treballa "per la unitat i augmentar la mobilització ciutadana"

|

- Publicitat -

La formació de Junts s’ha mostrat crítica amb les reflexions fetes per les diferents entitats independentistes durant la Diada de Catalunya, especialment a l’hora dels parlaments un cop concloses les marxes simultànies convocades a cinc ciutats catalanes. El vicepresident i portaveu del partit, Josep Rius, ha assegurat que Junts “entoma les crítiques”, tot i que no considera “just” que “se’ns posi a tots al mateix sac”. 

Publicitat

Rius ha replicat a les entitats que “l’autocrítica l’ha de fer tothom”, i ha tret pit que “Junts és l’única força independentista que va augmentar en vots i escons a les darreres eleccions”, esdevenint segona força política, i que “treballen per la unitat i augmentar la mobilització ciutadana”. Pel que fa a l’assistència a la manifestació de la Diada, Rius ha defugit una “guerra de xifres” i ha sostingut que “és innegable que va superar amb escreix les expectatives”.

“El moviment independentista és l’únic moviment que sostingudament en els últims 10 anys fa les manifestacions més grans que hi ha hagut a Europa“, ha defensat Rius, que ha reblat: “Aquests que avui parlen de xifres van menystenir els dos milions de vots del referèndum de l’1 d’octubre i les manifestacions massives que hi va haver durant molts i molts anys”.

Et pot interessar  Antich: "La principal preocupació d'Illa hauria de ser que Puigdemont pugui ocupar el seu escó al Parlament"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut