Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Junts denuncia que la nova sentència del Constitucional intenta “contrarestar el resultat de les urnes”

Turull critica que els partits espanyols "sempre tenen el comodí del TS i del TC"

|

- Publicitat -

Junts no s’ha quedat de braços plegats davant el nou moviment del Tribunal Constitucional, que ha decidit anul·lar el vot telemàtic del diputat exiliat Lluís Puig cinc dies abans de les eleccions europees, i denuncia que la sentència del TC interfereix en l’activitat del Parlament, que es constituirà el pròxim dilluns.

Publicitat

El secretari general del partit, Jordi Turull, ha criticat en un missatge a Twitter que “els partits espanyols sempre tenen el comodí del TC i el TS per contrarestar el resultat de les urnes”. En aquesta línia, i fent referència a la nova carta de Pedro Sánchez, ha afegit que  “No fallen mai. I no cal fer una carta a la ciutadania”.


La resolució de l’alt tribunal podria afectar la capacitat de Puig i de l’expresident Carles Puigdemont de votar la constitució de la nova Mesa del Parlament, quan tots dos hauran de tornar a demanar l’ús del mecanisme telemàtic.

Et pot interessar  Rovira avisa que ERC no té por d'una repetició electoral si PSC i Junts no es mouen: "Tinc el candidat d'ERC al cap"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut