Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Junts aposta per arribar a acords “concrets” amb Collboni i rebutja el suport a uns pressupostos de “base tripartita”

Martí diu a l'alcalde que vol mantenir un "diàleg obert" en la primera reunió des que ha assumit la presidència del grup

|

- Publicitat -

El president del grup de Junts per Catalunya-Trias per Barcelona, Jordi Martí, ha defensat aquest divendres arribar a acords “concrets” amb l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, però ha avisat que “la governabilitat no vindrà de Junts”. En una roda de premsa després de reunir-se per primer cop amb Collboni des que ha assumit la presidència del grup, Martí ha dit que ha traslladat a l’alcalde la voluntat de mantenir un “diàleg obert” per arribar a acords en algunes qüestions, però ha rebutjat convertir-se en “crossa” de Collboni. Pel que fa als pressupostos, el president del grup de Junts a l’Ajuntament ha rebutjat donar suport a uns comptes de “base tripartita”, que, segons ha apuntat, és la “prioritat” de Collboni.

Publicitat

Segons ha explicat Martí, durant la trobada no han abordat els pressupostos, però ha advertit que Junts estarà “als antípodes” d’un possible acord que inclogui el PSC, BComú i ERC. Pel que fa als potencials pactes que Junts pugui tancar amb Collboni, Martí ha advertit que per tenir el suport de Junts ha “d’allunyar-se de les polítiques de Colau”. “Tenim les polítiques de Colau sense Colau”, ha lamentat.

Martí ha remarcat que faran oposició “dura i exigent”, però ha subratllat que és compatible amb la voluntat de tenir un “diàleg permanent amb tothom i especialment amb el govern” per fer front a “reptes” i tirar endavant projectes que s’han de “desencallar”. El president del grup municipal de Junts a l’Ajuntament també ha criticat que Collboni està actuant de forma “partidista”. “Està fent més d’alcalde del PSC que dels barcelonins”, ha dit.

“Tenim moltes coses que no poden esperar i ens preocupa que Collboni no doni pistes de com i amb qui les vol tirar endavant”, ha criticat.

Et pot interessar  ERC avisa el PSC que l'ampliació de l'aeroport és una "línia vermella"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut