Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Junqueras celebra el retorn de Rovira de l’exili: “Serà una gran satisfacció poder-te retrobar”

Lamenta que la seva vida política va veure's "estroncada" per "la repressió de la presó i l’exili", una "mostra més de la injustícia perpetrada"

|

- Publicitat -

L’expresident d’ERC Oriol Junqueras celebra que la secretària general del partit, Marta Rovira, pugui tornar a Catalunya després de gairebé set anys d’exili a Ginebra fugint de la repressió judicial espanyola. Rovira podria tornar a Catalunya aquest mateix dissabte arran de l’arxivament provisional de la causa del Tsunami Democràtic per un defecte de forma en les diligències practicades per García-Castellón després del 21 de juliol del 2021, i que l’Audiència Nacional prèviament va invalidar per aquest mateix defecte. 

Publicitat

“Amb tu hem compartit molts anys de vida política, estroncada, malauradament, per la repressió de la presó i l’exili. Ara, per fi, i al cap de set anys, serà una gran satisfacció poder-te retrobar, després d’un exili que ha estat una mostra més de la injustícia que s’ha perpetrat contra el fet democràtic de votar”, ha expressat Junqueras a través de les xarxes, i en un moment convuls dins del partit.

Et pot interessar  El ridícul engany del PSOE per aconseguir el vot favorable d’ERC a Illa
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut