Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Joan Canadell, contundent: “No culminarem la independència mentre ERC no pensi confrontar amb l’Estat”

|

- Publicitat -

El diputat de Junts, Joan Canadell, ha fet una anàlisi de la situació política actual pel que fa al procés d’independència de Catalunya. Després de la nova plantofada a Llarena i la justícia espanyola per part del president Puigdemont, Canadell ha compartit un extens fil a Twitter on es mostra contundent amb l’estratègia de Govern, la taula de diàleg, i la postura d’ERC: “Els partits independentistes no culminarem la independència mentre necessitem 33 diputats d’ERC que no pensen confrontar amb l’Estat”, ha etzibat.

Publicitat

Canadell veu molt difícil que amb els dos anys marcats per ERC, la taula de diàleg hagi donat algun fruit, i avisa del futur calendari d’eleccions que revelaran les estratègies dels partits, així com de les eleccions del Consell per la República, que “representaran un pas molt important”.

Finalment, l’expresident de la Cambra de Comerç torna a avisar que “si l’estratègia d’ERC torna a guanyar” en les diferents eleccions que venen, com les municipals, donaran un missatge de “no tenim pressa”. Amb tot, ho deixa tot en mans de la societat civil, que “torna a ser clau com ho va ser el 2012, cal apretar els polítics o no es mouran”.

Et pot interessar  Els promotors del manifest d’ERC que demana la renovació de la cúpula esperen que Junqueras i Rovira el signin
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut