Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] La magistrada que jutja Trapero només es preocupa per anar a dinar

|

- Publicitat -

La cúpula dels Mossos que va gestionar el 20 de setembre i el referèndum de l’1-O del 2017 està asseguda al banc dels acusats a l’Audiència Nacional a Madrid.

Publicitat

Avui ha començat el judici amb l’interrogatori al Major Josep Lluís Trapero. El Fiscal Miguel Ángel Carballo ha fet una corrua de preguntes amb to impertinent i, fins i tot, algunes que podien haver estat objecte de reprimenda per part de la presidenta del tribunal, Concepción Espejel. Una jutge que va ser recusada per la seva vinculació al PP pel cas Gürtel.

Però la jutge no ha intervingut en cap moment fins que l’estómac li ha fet soroll. Passades les dues de la tarda ha estat la primera interrupció al Fiscal per preguntar-li quan acabaria perquè, textualment, “este tribunal tiene que comer”.

La llibertat de quatre persones innocents està a les seves mans però la seva primera aparició durant l’interrogatori ha estat per, com es veu al vídeo, preguntar quan podia aixecar la sessió per anar a dinar.

Et pot interessar  L'Audiència Nacional anuncia que el judici a Sito Miñanco i Boye per narcotràfic i blanqueig començarà al novembre
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut