Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

[Vídeo] Investiguen l’exèrcit espanyol per deixar disparar una arma de guerra a Ortega Smith

|

- Publicitat -

El diputat de Vox al Congreso, també regidor a Madrid i Secretari general del partit d’extrema dreta, Javier Ortega Smith, es va gravar fent unes pràctiques de tir en un camp de l’exèrcit espanyol rodejat de militars. Disparava a una diana en forma humana i ell s’imaginava que era un terrorista: “només he fallat 4 tirs!” exclama. A més diu que “Este es un hijo de puta del Daesh que había que cargárselo”.

Publicitat

Resulta, però, que estava usant una arma de guerra no permesa per a persones que no formen part del cos a causa de la seva perillositat i a l’expertesa que requereix el seu ús.

L’Estat Major la de Defensa, ens dependent del Ministeri de Defensa, ha obert una investigació per aclarir el que va passar a la base de la Brigada Paracaigudista (BRIPAC) de Múrcia. I és que el dirigent de la formació d’ultradreta va disparar fins a onze vegades un fusell HK G36 de 5,56 mil·límetres de calibre, l’arma de guerra.

Et pot interessar  Vox fica cullerada i demana que no s’amnistiï als investigats pel Tsunami o que l’AN presenti una prejudicial al TJUE
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut