Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 14 de agost del 2024

[Vídeo] Casado, lluny de l’autocrítica, tergiversa les crítiques internacionals a la democràcia espanyola

|

- Publicitat -

El líder del PP, Pablo Casado, ha volgut comentar la notícia del dia: The Economist ha titllat la democràcia espanyola de “defectuosa”, principalment pel bloqueig del Consell General del Poder Judicial. I qui bloqueja la renovació d’aquest òrgan, caducat fa més de 3 anys? El Partido Popular.

Publicitat

Tanmateix, Casado no és amic de l’autocrítica i s’ha afanyat a tergiversar l’opinió del rotatiu britànic. A les declaracions que ha fet des d’una bodega de Zamora, assegura que les crítiques a la democràcia espanyola són fruit “dels atacs que està rebent el Poder Judicial”. Quins atacs, Sr. Casado? Els que rep o els que protagonitzen els tribunals espanyols dia sí dia també?

El president popular evita assumir responsabilitats i culpa d’aquesta mala premsa el tractament a les víctimes del terrorisme d’ETA. Segons Casado, aquesta setmana s’ha conegut “com el ministre de l’Interior de Sánchez ha contactat amb líders etarres per donar beneficis penitenciaris als presos assassins de la banda terrorista”.

“Sánchez ha de cessar avui mateix el ministre de l’Interior, i Batet ha d’autoritzar avui mateix la comissió d’investigació que hem demanat” perquè “no és digne que un país que ha patit 850 assassinats per ETA veu com el seu govern pacta amb ells a canvi d’una investidura, d’uns pressupostos, d’una reforma laboral o del que sigui”, ha dit. Per Casado, el 13 de febrer els electors elegeixen entre “el PP i els socis de Bildu”.

Et pot interessar  El PP demana a Sánchez que "escrigui la tercera carta" per dimitir i convoqui eleccions
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut