Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

“Segueix l’escàndol: El CNI va ajudar al rei Juan Carlos I segons la defensa de Corinna”

|

- Publicitat -

Els escàndols sobre el cas de corrupció de la corona espanyola dels Borbons perpetrada, presumptament, per Juan Carlos I es van succeint. Avui ha transcendit que el rei emèrit espanyol va ser acompanyat per un alt càrrec del Centre Nacional d’Intel·ligència, el CNI, durant una visita amb Corinna zu Sayn-Wittgenstein, l’amant alemanya del monarca retirat.

Publicitat

El bufet d’advocats contractat per Corinna va intercanviar diverses cartes amb la Casa de Rei. En una d’elles, va avisar que Joan Carles I havia acudit a Londres, presumptament acompanyat d’un potencial membre del CNI, per reunir-se amb l’empresària alemanya dies després que Felip VI tingués coneixement de la seva designació com a beneficiari d’una fundació investigada a Suïssa.

Segons narra VozPopuli, el bufet va enviar una missiva a la Casa Reial per avisar del viatge de l’exmonarca i deixar constància, a més, de la seva preocupació perquè un potencial membre del CNI havia acudit amb el rei emèrit a la trobada amb Corinna.

L’empresària ja havia denunciat davant notari que el 5 de maig de 2012, al The Connaught Hotel, el mateix exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) Félix Sanz Roldán la “va amenaçar” a ella i als seus fills per a “que no parlés amb els mitjans de comunicació”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut