Edició 2191

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de juliol del 2024
Edició 2191

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de juliol del 2024

Sánchez s’autoproclama portaveu de Catalunya: “Els catalans no volen la independència”

El presidente, que podria saber què opinen els ciutadans amb un referèndum, prefereix parlar en nom seu

|

- Publicitat -

El president del Gobierno i candidat del PSOE pel 28-A, Pedro Sánchez, s’ha autoproclamat portaveu de Catalunya després que avui, en la Convenció Municipal del PSC a Tarragona ha parlat en nom de tots els catalans assegurant que “no volen” la República catalana: “No només perquè no és constitucional, ni perquè no es reconeix internacionalment, sinó perquè els mateixos catalans no volen la independència”.

Publicitat

A més, ha demanat als partits independentistes i a les dretes que diguin als seus propis votants que els han “enganyat” en afirmar que la independència és possible i ha assegurat que el PSOE defensarà la llei, l’Estatut i l’autogovern català.

Ha recordat que el Govern ha posat en marxa en el seu mandat una comissió Govern-Generalitat i que Iceta ja ha impulsat la Taula de Partits a través del Parlament, “i separatistes i dreta no han volgut dialogar perquè viuen del conflicte i de la crisi”.

Et pot interessar  PSOE i Sumar tanquen un acord per a reformar la 'llei mordassa' i modificar la llei de publicitat institucional
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut