Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024
Edició 2184

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024

Sánchez diu que el millor homenatge als morts de la Covid-19 és la unitat d’Espanya

|

- Publicitat -

El president del Gobierno, Pedro Sánchez, ha reclamat aquest dissabte “unitat” als partits polítics per a construir entre tots un país “més just i vivible”, perquè aquest seria segons la seva opinió “el millor homenatge” a les més de 28.000 víctimes oficials que deixa fins al moment la pandèmia a l’Estat.

Publicitat

En una declaració institucional sense preguntes al Palau de la Moncloa amb motiu de l’últim dia de vigència de l’estat d’alarma, Sánchez ha instat els grups polítics a què recolzin la posició de Gobierno en les negociacions amb la UE per al fons d’ajuts a la reconstrucció i els ha convidat a desterrar “l’insult” i l'”amenaça” del Congreso. “Espanya ha d’entendre’s amb Espanya”, ha remarcat.

El president s’ha compromès a informar els partits “en els pròxims dies” del desenvolupament d’aquestes negociacions amb els socis europeus per a les que, ha avançat, reclamarà “un suport actiu” a les posicions de Gobierno. “Europa ha de veure’ns units”, ha advertit.

Sánchez ha urgit a centrar els esforços a garantir una reconstrucció social i econòmica d’Espanya “la més ràpida possible” que s’ha d’aprofitar per superar les “debilitats” del model anterior i establir “les bases d’una nova economia” més “inclusiva” i “sostenible “, amb un impuls a la digitalització i amb suport als sectors més danyats com el turisme i l’automoció.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut