Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

L’exministra socialista i nova fiscal general s’estrena encarregant un retrat de Felipe VI

|

- Publicitat -

Qui va ser la ministra de justícia de l’anterior Gobierno socialista de Pedro Sánchez, Dolors Delgado, tot just fa una setmana va prometre el càrrec com a nova Fiscal General de l’Estat. La posada en escena va ser amb la presència del Rei Felipe VI carn i os i Juan Carlos I de tela i pintura. I és que la primera decisió de Delgado ha estat la de substituir el llenç de l’antic cap d’Estat espanyol i ja s’ha encarregat un de nou el Felipe VI.

Publicitat

Des de la proclamació del rei Felip VI gairebé tots els edificis oficials han canviat el retrat per actualitzar-lo al nou monarca, però la Fiscalia encara conservava el del rei emèrit, pintat per Ricardo Macarrón. Segons fons de la Fisalia consultades per El Confidencial Digitial, la decisió de canviar-ho té res a veure amb el nomenament de l’actual fiscal general de l’Estat.

Encara no ha transcendit el preu però si tenim en compte els precedents, no serà gens barat per als contribuents. A finals del 2018, la Mesa del Congreso va aprovar la compra d’un retrat a l’oli de Felip VI per un total de 88.000 euros (IVA inclòs) després d’intentar regatejar-li el preu al seu pintor, Hernán Cortés, que havia demanat més diners.

[Imatges] L’enginy de la xarxa ridiculitza a l’extrem el retrat de Felipe VI que ha costat 88.000 euros

Et pot interessar  La fiscalia demana al Suprem amnistiar Roger Torrent i tres membres més de la seva Mesa del Parlament
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut