Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2211

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

La justícia espanyola deixa lliure un capellà que va enviar un vídeo sexual a una menor

|

- Publicitat -

Un sacerdot de Valladolid va ser detingut la setmana passada per suposadament enviar un vídeo de contingut sexual a una menor de 14 anys. El rector és O.F.L, de 40 anys, i ja va ser investigat fa 10 anys per contactar amb una altra nena a través de la xarxa social Tuenti per dir-li que era un “bellezón” i com de “tremenda” estava en bikini.

Publicitat

Aquest cop, però, l’acusat hauria anat més enllà de les paraules i hauria enviat un vídeo amb contingut sexual explícit a la menor. Així i tot, la Fiscalia juntament amb el jutjat de guàrdia, va decidir la posada en llibertat del detingut amb les mesures cautelars d’allunyament, prohibició de comunicació amb la víctima i obligació de comparèixer un cop al mes en seu judicial.

Les mateixes fonts que van informar del cas no van precisar en què va consistir la proposta de l’investigat, si en tractar de tenir una trobada amb la nena o sol·licitar-li imatges sexuals.

L’Arquebisbat de Valladolid ha optat per apartar-lo de les seves funcions mentre s’investiguen els fets, tal com va fer fa una dècada. El sacerdot exercia ara de capellà en una cèntrica església de la ciutat i va participar amb certa assiduïtat al canal de YouTube que de l’arxidiòcesi de Valladolid.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut