Edició 2186

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de juliol del 2024
Edició 2186

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de juliol del 2024

Forbes destrossa la #MarcaEspaña per la gestió del coronavirus

|

- Publicitat -

La prestigiosa revista nord-americana Forbes, especialitzada en el món dels negocis i les finances, ha publicat un article on analitza els efectes econòmics que està tenint la pandèmia pel nou coronavirus i les conseqüències que pot tenir. Així doncs, detalla aspectes com la vulnerabilitat econòmica, risc geopolític i financer, d’inversió i possibles beneficis asimètrics que puguin derivar de la crisi. Espanya no en surt ben parada de cap dels rànquings i llistats que ofereix la revista.

Publicitat

Rànquing de seguretat

El Marc de Rànquing de Seguretat COVID-19 realitza comparatives per determinar els nivells de seguretat i salut de cada país durant la pandèmia. Les dades de més de 200 països es van analitzar i seixanta països van ser finalment inclosos en el rànquing. Es van avaluar els països mitjançant 24 paràmetres específics en 4 categories diferenciades: eficiència en quarantena, eficiència en gestió de govern, supervisió i detecció i preparació per al tractament d’emergències. Els rànquings de seguretat i risc tenen en compte la protecció contra la infecció per COVID, la mortalitat i els resultats negatius dels pacients, les mètriques sobre la quarantena i el control, la detecció i la gestió de la infecció i la seguretat i l’estabilitat en el sentit més ampli, inclosa la protecció contra resultats negatius extrems com a resultat de la pandèmia més enllà de la salut. Els països que no són capaços de neutralitzar aquesta pandèmia podrien desencadenar una cadena d’esdeveniments amb resultats negatius. Espanya no hi surt:

Rànquing de riscos

El Marc de Rànquing de Risc COVID-19 realitza el control comparatiu de països segons els seus nivells de risc segons una varietat de factors mèdics i no mèdics, inclosos el risc d’infecció, hospitalització, mort i condicions de salut duradores, així com el risc negatiu del país, qüestions econòmiques, de qualitat de vida i geopolítiques derivades de la pandèmia. El marc inclou 24 paràmetres agrupats en 4 grans categories: Risc propagat per infeccions, gestió governamental, eficiència assistencial i riscos específics regionals. Espanya és la quarta:

 

Seguretat de la zona euro / Rànquing de riscos

El marc de classificació de seguretat / risc de la zona euro COVID-19 ha estat dissenyat específicament per a les circumstàncies úniques presents a Europa. Es va aplicar una atenció especial a les característiques úniques d’Europa, incloses economies altament interconnectades, alts nivells de subministrament, flux turístic i incidència i punts calents crítics. Espanya es troba en l’última posició:

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut