Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Estossegar a la policia per no ser detingut, nova pràctica que engrandeix la #MarcaEspaña

|

- Publicitat -

Un nou cas de la Marca Espanya ens porta cap a Andalusia. Allà, en menys de 24 hores s’han produït dos casos idèntics: intentar saltar-se la quarantena i fer foragitar la policia amb la pràctica d’estossegar i tossir sobre els agents.

Publicitat

La propagació de l’epidèmia del nou coronavirus a l’Estat s’ha escampat com una taca d’oli especialment per la incompetència i nul·la gestió de les autoritats i administracions espanyoles. Hi ha qui usa maliciosament la psicosi entre la ciutadania davant l’amenaça de poder contraure el Covid-19 per a treure’n profit.

Una patrulla d’agents es trobava a la primera pista de la platja de La Barrosa, Cadis, realitzant la tasca de control la quarantena. Una de les persones que van intentar identificar va començar a tossir-los a la cara deliberadament.

Els policies van retrocedir, separant-se d’ell. A part de projectar la tos (amb virus o no) també va proferir insults contra els agents, traient de la butxaca un tensor de ferro per colpejar-los als agents fins que va ser reduït.

El segon cas va anar una mica més enllà: La Policia Nacional espanyola va detenir el dilluns a una jove de 18 anys per saltar-se la quarantena i, a part de tossir, escopir a un agent que li va ordenar que tornés a casa seva. Els agents la van detenir com a presumpta autora d’un delicte de desobediència, resistència greu i atemptat contra l’autoritat.

Et pot interessar  VIDEO | "Me cago en los muertos de todos los catalanes": odi desfermat contra Catalunya i els catalans entre els jugadors del Còrdova FC
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut