Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

El govern veneçolà deixa l’ambaixada espanyola sense llum

|

- Publicitat -

Juan Guaidó fa una gira per Espanya i es fotografia amb la plana major de l’unionisme polític espanyol. Un avió amb una ministra del govern veneçolà fa escala a Madrid i esdevé un objectiu perfecte perquè la dreta espanyola armi un setge contra la Moncloa.

Publicitat

Malgrat tot, fins i tot les advertències de Zapatero, Sánchez segueix donant suport a un polític veneçolà que no ha passat per les urnes. I és que el posicionament del Gobierno d’Espanya a favor del cop d’Estat a Veneçuela i contra el govern de Nicolás Maduro segueix tenint conseqüències i no massa agradables per a la diplomàcia espanyola. Els funcionaris espanyols que estan al càrrec de l’Ambaixada hispana al país del Carib porten malvivint i treballant de manera precària per la temerària posició de Moncloa.

Resulta que el govern veneçolà fa setmanes que ha tallat la llum a l’Ambaixada espanyola situada a la zona adinerada de Caracas. A més, tal com explica El Español, els serveis d’intel·ligència del país bolivarià (el Sebin, el Servicio Bolivariano de Inteligencia) tenen controlats tots els moviments d’entrades i sortides de l’edifici. Fins i tot, han aparegut pintades en contra d’Espanya a la façana. A més, la policia veneçolana també té custodiada l’ambaixada.

La vida a la residència de l’ambaixador, Jesús Silva, ja es va tornar gairebé impossible el dia que sota el seu sostre es va refugiar Leopoldo López, líder de l’oposició i on, també, hi va haver una trobada entre ell i Juan Guaidó amb la complicitat d’Espanya.

Et pot interessar  Sánchez insta ERC a apostar per un acord "transversal" amb el PSC que permeti investir Illa
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut