Edició 2341

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 22 de desembre del 2024
Edició 2341

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 22 de desembre del 2024

Catalanofòbia gastronòmica: “Crema catalana hecha en Madrid”

|

- Publicitat -

Un restaurant de Madrid: Terraza New Cucos, practica un nou concepte d’odi: la catalanofòbia gastronòmica.

Publicitat

I és que malgrat que usi l’anglès en el seu nou, és un restaurant ben castís i espanyol. Tal com es pot veure al menú dels migdies que ofereix l’establiment, a les postres hi ha l’opció d’escollir ‘crema catalana’. Això sí, especifiquen, no fos cas que algú s’ennuegués o li agafés vomitera severa, que està “feta a Madrid”.

Curiós, però, veure com la Mussaca, un plat típic grec semblant a una lasanya però a base d’albergínia, no especifiquen que està feta a Madrid. La compren congelada des d’Atenes?

Com no podia ser d’una altra manera, la fotografia s’ha fet viral a les xarxes i ha estat àmpliament compartida i comentada amb ironia i sorneguera per catalans que, malauradament, ja hi estem massa acostumats a aquests episodis agressius contra la nostra terra i cultura.

Et pot interessar  Salut rep 279 queixes reclamant atenció oral en català en els últims tres anys
Publicitat

Opinió

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut