Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Aquests són els eurodiputats ultranacionalistes que compartiran ple amb Puigdemont i Comín

|

- Publicitat -

El president i conseller a l’exili, Carles Puigdemont i Toni Comín respectivament, han anunciat avui que seran al proper ple de l’Eurocambra del 13 de gener, ja que avui han estat acreditats com a eurodiputats de ple dret després de la plantofada del TJUE a la justícia espanyola.

Publicitat

La caverna mediàtica espanyola, la seva justícia i els seus polítics unionistes més recalcitrants s’hauran d’empassar aquesta victòria independentista. Alguns d’ells, a més, hauran de compartir plenari a Europa amb els dos diputats catalans i empassar-se un bon gripau.

Alguns d’ells són exministres del Gobierno del PP de Rajoy i actius polítics bel·ligerants contra el procés com Juan Ignacio Zoido, responsable de la policia durant l’1-O i que va testificar al judici al Suprem contra els membres del govern català ara presos polítics. En aquesta llista d’exresponsables de carteres ministerials també hi ha el popular encarregat de la Marca Espanya a l’exterior José Manuel García-Margallo. També hi ha l’exministra espanyola de Sanitat amb el PP Dolors Montserrat i un exministre de justícia socialista, en aquest cas amb el Gobierno de Zapatero, Juan Fernando López Aguilar, i que va estar imputat per maltractaments a la seva exdona. També amb Aznar va ser ministra i ara eurodiputada Pilar del Castillo, que apareixia als Papers de Bárcenas i que hauria cobrat 9.000 euros en sobres.

També hi haurà ultres nacionalistes espanyols i radicals espanyolistes com el popular Esteban González Pons, o Luis Garicano i Javier Nart de Ciudadanos. L’expresident balear José Ramón Bauzá i l’etern rondinaire Jordi Cañas de Ciudadanos. Fins i tot el filofalangista ultra Hermann Tertsch de Vox.

Et pot interessar  Junts valora la trobada entre Puigdemont i Junqueras com una "bona notícia" per al conjunt de l'independentisme
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut