Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Illa s’apunta a la tesi Forcadell: “les institucions han d’estar per sobre de situacions personals”

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, s’ha afanyat a seguir la línia marcada per l’anterior presidenta del Congrés, Carme Forcadell, i ha defensat que “és molt important reforçar les institucions”, per afegir que han d’estar “per sobre de les situacions personals” que afectin els seus titulars. La diferència és que mentre que al cap de files del PSC ja li va bé aquesta línia de pensament de defensar unes institucions en les quals no hi creu, la MHP Forcadell s’ho hauria pogut estalviar.

Publicitat

Illa ha fet aquestes declaracions als mitjans de comunicació des de Vilafant després que aquesta setmana la presidenta del Parlament, Laura Borràs, hagi quedat a un pas de l’obertura de judici oral per un presumpte cas de fraccionament de contractes quan dirigia la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Segons Illa, cal “endreçar” les institucions i la política catalana. D’altra banda, ha manifestat el seu suport a “tot el procés de diàleg entre Catalunya i Espanya” i ha insistit a reclamar que s’obri un diàleg entre partits catalans.

Et pot interessar  Illa crida a un pacte d'esquerres com a França davant l'extrema dreta i avisa que és l’única alternativa a les eleccions
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut