Edició 2168

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 02 de juliol del 2024
Edició 2168

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 02 de juliol del 2024

Illa s’amaga en el discurs de la por per rebutjar valorar les condicions d’ERC a una hipotètica investidura de Sánchez

El líder del PSC s'ha limitat a dir que "ara no és això", en referència a les demandes de l'independentisme català, i que ja les "enraonaran"

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, no ha volgut valorar les condicions que el president Pere Aragonès va posar a una hipotètica investidura del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que passen per continuar la negociació política, acabar amb el dèficit fiscal i culminar el traspàs de Rodalies. Fent servir el discurs de la por que tant ha emprat el PSOE durant aquesta campanya, Illa s’ha limitat a dir que “ara no és això”, en referència a les demandes de l’independentisme català, tot alertant que “està en joc la convivència i el progrés” a l’Estat espanyol.

Publicitat

Illa ha dit que les reclames dels partits independentistes, a les quals s’ha referit com “la resta”, ja les “enraonaran” quan arribi el moment. Traient-se de sobre aquesta qüestió, el líder del PSC ha augurat una “remuntada” del socialisme el 23-J que farà que alguns es quedin “amb un pam de nas” la nit de diumenge, i ha dit que en altres moments de la campanya semblava que “algú” -en el que és una referència implícita a ERC– “donava per fet que estava perdut”.

Amb tot, i aprofitant el tram final de campanya, que acaba el pròxim divendres 21 de juliol a la nit, Illa ha tornat a fer una crida a la mobilització i ha apel·lat al vot útil. “No es pot llançar cap vot”, ha reclamat, i ha demanat “mobilitzar-se per a frenar l’embolic, la baralla, la confrontació i el retrocés”.

Et pot interessar  Junts, ERC, CUP, Comuns i PSC pacten una reforma del Reglament del Parlament per habilitar el vot telemàtic
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut