Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Illa intenta desvincular el pacte amb PP i comuns a Barcelona de les eleccions del 23-J

El líder del PSC justifica el suport del PP a la investidura de Collboni dient que va ser "en clau local"

|

- Publicitat -

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que les eleccions espanyoles del 23 de juliol seran “històriques i molt decisives”. “Ens hi juguem seguir avançant o retrocedir, anar endavant o enrere”, ha resumit Illa en declaracions a mitjans abans de la presentació del llibre de Raimon Obiols ‘El temps esquerp’ a Madrid.

Publicitat

El líder del PSC ha considerat que l’elecció entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo també ho és entre “qui entén la política com un servei públic o com ocupar el poder al preu que sigui i costi el que costi”. Tanmateix, Illa ha intentat justificar el pacte entre socialistes, PP i comuns, dient que va ser “en clau local” i ha insistit que no hi ha “cap acord” més enllà del suport al ple d’investidura. A més, ha reiterat que l’entesa es va treballar a Barcelona.

Sobre la possibilitat d’incorporar els comuns al govern municipal Illa ha remarcat que és una tria que correspon a Collboni, que prendrà “les decisions oportunes en el moment oportú”.

Et pot interessar  El Govern d'Illa enceta el curs polític amb el finançament i la crisi als Mossos com a principals reptes
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut