Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024
Edició 2245

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 17 de setembre del 2024

Illa i Collboni es reuneixen per primera vegada al Palau de la Generalitat

Els dos socialistes abordaran principalment la turistificació de Barcelona i la voluntat d'eliminar en cinc anys milers de pisos turístics

|

- Publicitat -

Amb la formació oficial del nou Govern de la Generalitat, arriben també les primeres reunions institucionals entre els caps de les administracions. Aquest divendres, el nou president de la generalitat, Salvador Illa, i l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, han mantingut la primera trobada oficial al Palau de la Generalitat, en la qual està previst abordar la situació actual del turisme a la ciutat, en plena celebració de la polèmica Copa Amèrica.

Publicitat

Illa ha saludat Collboni a les portes de Palau, escenificant la nova etapa política que s’ha obert a plaça Sant Jaume amb els socialistes al capdavant de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat. Collboni posarà sobre la taula la voluntat de mantenir el decret aprovat per l’executiu de Pere Aragonès per frenar els pisos turístics, ja que necessita l’aval del nou president per tirar endavant la seva promesa d’eliminar en cinc anys 10.000 pisos turístics a la ciutat.

Altres carpetes que tindran obertes serà la modificació de la taxa turística, la limitació dels creuers o la construcció de pisos socials a Barcelona, que es va aturar en no aprovar els pressupostos de 2024.

Et pot interessar  Junts aposta per arribar a acords "concrets" amb Collboni i rebutja el suport a uns pressupostos de "base tripartita"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut