Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Iceta dona credibilitat a les manipulacions policials que pretenen criminalitzar els CDR

|

- Publicitat -

El ministre de Política Territorial del govern espanyol i primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha subratllat aquest dijous sobre els Comitès de Defensa de la República (CDR) que la violència “no té cabuda en una societat democràtica”, i ha valorat que “les forces i cossos de seguretat de l’Estat i els Mossos estan molt alerta”, donant credibilitat a les manipulacions de la Guàrdia Civil, amplificades avui per diversos mitjans del règim.  Iceta es creu a la Guàrdia Civil, que ha conclòs en un informe a l’Audiència Nacional espanyola que el denominat Equip de Resposta Tàctica (ERT), que segurament tan sols ha existit en la imaginació de la policia era una organització criminal amb finalitats terroristes.

Publicitat

Segons l’escrit, els ERT tenien l’objectiu de “planificar l’assalt, ocupació i defensa del Parlament de Catalunya” un cop arribés l’anomenat dia D, motiu pel qual van manipular substàncies explosives. “Me n’alegro que ho hagin descobert”, ha comentat el ministre abans d’afegir que sap que les forces de seguretat “estan permanentment alerta per evitar qualsevol actuació que no tingui cabuda en una societat democràtica com la nostra”. En aquesta línia, ha afegit que “sempre és preocupant que hi hagi gent que pretengui, prepari, pensi en la violència”, contra la qual cosa “el conjunt de la societat hem de reaccionar mostrant el nostre rebuig”, ha remarcat el ministre.

Et pot interessar  Alerta Solidària critica “l’argúcia jurídica” de l’AN i augura que el TJUE amnistiarà els CDR de l’’operació Judes’
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut