Edició 2165

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 29 de juny del 2024
Edició 2165

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 29 de juny del 2024

García-Castellón rebutja la petició d’ajuda del jutge del ‘cas Volhov’

Sorprenentment, el magistrat denega qualsevol tipus d’ajuda a Aguirre i li recorda que ja va arxivar una causa similar per falta d'indicis

|

- Publicitat -

El magistrat de l’Audiència Nacional que instrueix el ‘cas Tsunami Democràtic’, Manuel García-Castellón, ha comunicat al magistrat de Barcelona que instrueix el ‘cas Volhov’, Joaquín Aguirre, que l’any 2020 ja va arxivar una investigació sobre la suposada ingerència russa en el procés independentista català. Aguirre va demanar al febrer a García-Castellón informació i ajuda per a determinades diligències que havien de demostrar la suposada trama russa. Però el magistrat de l’Audiència Nacional li ha denegat qualsevol tipus d’ajuda i li ha recordat que ell ja va arxivar una causa similar per falta d’indicis, segons ha avançat ‘elmón.cat’ i ha confirmat l’ACN.

Publicitat

La resposta de l’Audiència Nacional es coneix pocs dies després que el jutge Aguirre obrís una nova peça separada per investigar l’anomenada trama russa del ‘procés’, ja que l’Audiència de Barcelona li havia fet concloure una peça similar. En aquesta nova peça hi involucrava els expresidents de la Generalitat Artur Mas i Carles Puigdemont, l’advocat d’aquest últim, Gonzalo Boye, o el periodista Carles Porta.

Et pot interessar  Mas evita pronunciar-se si l'actuació del jutge Aguirre pel 'cas Volhov' és prevaricació, però diu que "no és justícia"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut