Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Froilán menysprea a una reportera: “Vinga, ciao, un petonet”

|

- Publicitat -

El nebot del rei Felipe VI, Froilán de Marichalar, celebrava el seu aniversari a la discoteca Opium, situada a la ciutat de Marbella (Màlaga); però la nit es va torçar i va acabar amb un tirotegi de narcos. Ara Frolián s’ha convertit en protagonista de la premsa i són molts els periodistes que demanen com va anar a la nit i com es va produir la situació i com ho va viure a nivell personal.

Publicitat

Però davant de tot això, al borbó li surt la vena més desagradable i sense gens de respecte per a res, i en aquesta línia n’ha fet una de grossa a una periodista d’Europa Press. La periodista li ha demanat que concedís les primeres declaracions al respecte: “Res, res, ja està”. La professional no n’ha tingut prou i ha reiterat la pregunta, fins que Forilán de molt males maneres li ha dit: En veure que la periodista insistia en el tema, no ha dubtat en carregar contra ella amb un to molt desagradable: “Estic molt bé, tot bellugant la cua. Vinga, ciao, un petonet. Amb això ja et val, no?”, de seguida ha marxat fent un bon cop de porta.

Et pot interessar  Els Mossos segueixen buscant els responsables de la mort d'una dona i un home al barri de Font de la Pólvora de Girona
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut