Edició 2273

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 16 de octubre del 2024
Edició 2273

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 16 de octubre del 2024

Francisco Camps es postula per tornar a la primera línia de la política

El popular, entrevistat aquest dilluns a Catalunya Ràdio, no fa ni un comentari sobre la censura que va aplicar als mitjans públics en català al País Valencià

|

- Publicitat -

L’expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha manifestat que té la “il·lusió i la vocació i tota l’energia” per tornar a la primera línia de la política després de ser absolt al maig al judici de la trama ‘Gürtel’. “És qüestió de temps. Vindrà segur una oportunitat”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio. Segons ha explicat, no té converses per tornar a la política tot i que sí que en va parlar amb el president del PP, Alberto Núñez Feijóo, en el moment de ser absolt en l’últim cas. D’altra banda, ha defensat que ell va deixar voluntàriament la presidència de la Generalitat valenciana per defensar-se a diferència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i del líder de Junts, Carles Puigdemont.

Publicitat

Segons ha dit, quan va tenir la conversa amb Feijóo li va traslladar la seva il·lusió de tornar a primera línia de la política després de 15 anys de periple judicial. “És qüestió d’esperar. Tinc tot el temps del món”, ha assegurat tot convençut que li acabarà arribant una “oportunitat” perquè té “ganes, experiència i vocació de futur”. També ha deixat clar que no serà candidat a la Generalitat Valenciana.

Camps ha volgut diferenciar la seva actitud amb la del president Sánchez i Puigdemont. Segons ha dit, ell va dimitir de manera voluntària del càrrec a la presidència de la Generalitat Valenciana per defensar-se davant els tribunals i, en canvi, ara Sánchez no respon les preguntes dels jutges i Puigdemont se’n va anar a Waterloo.

D’altra banda, ha qualificat “d’immoral i deshonest” que la fiscalia anticorrupció hagi presentat recurs contra la seva absolució. “He estat víctima de la persecució de la fiscalia anticorrupció”, ha denunciat.

Et pot interessar  L'Audiència de València condemna a 10 anys i cinc mesos de presó l'exministre i expresident valencià Eduardo Zaplana
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut