Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024
Edició 2212

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 15 de agost del 2024

Forn participarà en tres actes de campanya de JxCAT a Barcelona si la JEC ho permet

|

- Publicitat -

Els tres eixos de la campanya municipal de Junts per Catalunya a Barcelona són tres: unitat, canvi i futur. Aquestes són les màximes que els responsables de campanya municipal, Mercè Homs i Josep Rius, han presentat aquest dimarts al matí a la seu del partit, juntament amb la imatge i els cartells. El lema és ‘Creiem en Barcelona” i “Ciutat de vida”.

Publicitat

L’alcaldable, ara empresonat a Soto del Real i enmig del judici al Suprem, participarà en tres actes si la JEC ho permet: la primera roda de premsa del tret de sortida de la campanya a la Fundació Tàpies dijous que ve, la setmana següent en una conversa amb el president Puigdmont i l’Elsa Artadi per conferència i l’últim dia de la cursa electoral, en el míting final.

“Insistència, fe, clam” és el que explica el lema. Els imputs es repeteixen en els cartells, que són grocs i blaus, un color “neutre i serè”, segons la coordinadora Homs. Rius també ha explicat que molts dels actes es coordinaran amb les programacions de la campanya de les europees, de la llista del president Puigdemont i els consellers Comín i Ponsatí.

“Allà on no hi pugui ser, hi serà Laura Masvidal”. La directora de la campanya ha assegurat que la companya del candidat i exconseller també tindrà un paper fonamental en el que representa “una llista diversa” i que aglutina 43 candidats, tancada per  l’exalcalde de la ciutat, Xavier Trias.

Et pot interessar  El retorn de Puigdemont, imminent després de 7 anys a l'exili però amb l'ordre de detenció encara activa
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut