Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024
Edició 2182

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de juliol del 2024

Forcadell és l’única cara visible d’ERC que assistirà a la Diada de l’ANC: “No em sento exclosa”

|

- Publicitat -

L’expresidenta del Parlament i expresidenta de l’ANC, Carme Forcadell, al contrari que molts membres d’ERC, ha assegurat que sí que assistirà a la manifestació de la Diada organitzada per l’ANC. En una entrevista al ‘Món de Rac1’ ha manifestat que explicat que pot entendre “que algunes persones se sentin excloses d’aquesta manifestació” però que ella no se’n sent.

Publicitat

Així doncs, en l’entrevista Forcadell ha detallat que hi anirà com a expresidenta de l’entitat i com a militant d’ERC. En aquest sentit, ha dit que hi haurà molts militants, càrrecs electes i responsables del partit que hi participaran. “No és que ERC no vagi a la manifestació. Potser no hi anirà part del partit”, ha conclòs.

Forcadell ha admès que no subscriu al 100% el manifest de l’ANC. Creu que va “en contra dels partits i del Govern” però també afegeix que una funció de l’Assemblea és “pressionar” l’executiu i els partits, i mobilitzar la gent.

Et pot interessar  Rovira reivindica les dones feministes en política al costat de Forcadell després de proposar-la per a presidir ERC
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut