Edició 2286

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 28 de octubre del 2024
Edició 2286

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 28 de octubre del 2024

Felipe González esclata contra el nou finançament català

Diu que si el nou finançament inclou la recaptació total i una agència tributària serà "un cupó" i lamenta que Espanya deixarà d'espoliar el 30% del PIB

|

- Publicitat -

L’expresident espanyol Felipe González ha afirmat aquest dilluns que si l’acord de finançament acordat entre ERC i el PSC inclou una agència tributària i cobrar tots els impostos a Catalunya això serà un “cupó” com el del País Basc. “Em diuen que al pacte no hi ha el cupó, però si sento ERC em diu que, sense cupó, no hi ha pacte. I a més apreta Puigdemont… Al final dic: no sé qui creure, però si volen una agència tributària catalana i cobrar tots els impostos a Catalunya no és fàcil l’operació. Això es diu cupó”, ha dit a ‘El Mundo’.

Publicitat

D’altra banda, s’ha preguntat “quina serà la prima de risc per al deute públic espanyol d’un govern que no recapta el 30% del PIB”. “Com garanteix que finançarà un deute públic que no sap si pot recaptar?”.

Et pot interessar  El PP afirma que Sánchez ha rebut un "doble revés" judicial per usar l'Advocacia de l'Estat com un "bufet familiar"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut