Edició 2193

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de juliol del 2024
Edició 2193

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de juliol del 2024

Ernest Maragall, únic candidat a les primàries d’ERC a Barcelona

|

- Publicitat -

La militància d’ERC a Barcelona ha avalat l’actual president del grup municipal, Ernest Maragall, com a candidat a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023. Un cop finalitzat el període de recollida de signatures, que acabava aquest divendres a les dues del migdia, Maragall ha estat l’únic precandidat que ha presentat els avals necessaris. En total ha recollit 263 signatures, més del doble de les 113 necessàries. Fa quatre anys eren necessaris 136 avals el que mostra una pèrdua de militància a la Federació de Barcelona d’un 25% dels militants. Un cop proclamat candidat per la Comissió Electoral de Barcelona, s’inicia el període de campanya electoral interna que comptarà amb actes de presentació de la candidatura. El procés de primàries acabarà amb la jornada electoral del divendres 27 de maig mitjançant un sistema de votació electrònica.

Publicitat

La militància i els simpatitzants d’Esquerra Republicana de la ciutat, així com la militància major de 16 anys del Jovent Republicà de Barcelona, estaran cridats a les urnes.

La proclamació del cap de llista d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals del 2023 a l’Ajuntament de Barcelona tindrà lloc l’endemà, dissabte 28 de maig, en el marc del Congrés de Proclamació del cap de llista d’ERC a Barcelona.

Et pot interessar  Maragall reclama "menys personalismes" a ERC per convertir-la en "peça central" i "gran força de l'esquerra"
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut