Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024
Edició 2181

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 15 de juliol del 2024

ERC posa un ultimàtum al PSC: amenaça d'”aixecar-se de la taula” si no hi ha un preacord “a finals de juliol”

Avisa que no permetran una "negociació d'últim minut" i que se'ls responsabilitzi d'una eventual repetició electoral

|

- Publicitat -

La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha reclamat al PSC que s’arribi a un preacord “a finals de juliol” sobre la investidura del primer secretari socialista, Salvador Illa, i les condicions que els republicans posen per facilitar-la. La dirigent republicana ha posat un ultimàtum als socialistes: si aquest preacord no s’assoleix abans que acabi aquest mes de juliol, el que faran és “aixecar-se de la taula de negociació”.

Publicitat

Rovira ha celebrat una roda de premsa aquest dimarts des de la seu d’ERC a Barcelona, i havent passat el primer cap de setmana a Catalunya després de més de sis anys d’exili a Suïssa fugint de la repressió judicial espanyola. La roda de premsa, però, era per valorar l’estat de les converses amb el PSC i els Comuns.

Si bé els de Jéssica Albiach han afirmat avui que les negociacions “progressen adequadament”, Rovira s’ha mostrat “una mica més pessimista” que la setmana passada i ha lamentat que el “bon ritme” de les converses no vagi “acompanyat d’una mica de substància”. Rovira ha avisat, però, que no permetran una “negociació d’últim minut” i que se’ls responsabilitzi d’una eventual repetició electoral.

Així, la dirigent republicana ha assegurat que convidaran el PSC a pactar amb Junts o bé amb el PP i Vox si no arriben a un acord amb ERC. Tot i això, ha confiat que ara que ha tornat a Catalunya i podrà assistir en persona a les reunions amb els socialistes millori la “qualitat” de les trobades.

Et pot interessar  ERC cita a declarar dilluns Tolo Moya pels cartells contra els Maragall
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut