Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024
Edició 2166

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 30 de juny del 2024

Els taxistes avisen de bloquejos del servei a l’aeroport de Barcelona si no s’amplia el personal que gestiona les cues

Álvarez diu que hi haurà "aturades intermitents, bloquejos i el que faci falta" i reclama que torni l'anterior coordinadora

|

- Publicitat -

Els taxistes han advertit de possibles bloquejos del servei a la T1 de l’aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat si no es destinen més persones a la gestió de les cues. Ho han escenificat aquest divendres amb una protesta simbòlica a la zona coneguda com el tub, l’àrea de recollida de viatgers de la terminal, on han bloquejat els accessos durant uns 15 minuts i han fet sonar els clàxons. El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, que ha organitzat la mobilització, ha criticat que es tracta d’una “mala coordinació i manca de personal” de l’adjudicatària d’aquest servei (Optima). Per la seva part, Aena ha assenyalat que està treballant amb l’empresa per resoldre “els desajustos” que s’han produït els darrers dies.

Publicitat

Álvarez ha dit que la protesta és un “primer avís” i que si la situació s’allarga la resposta anirà “de menys a més” a partir de la setmana vinent. El portaveu de l’associació ha concretat que hi haurà “aturades intermitents, bloquejos i el que faci falta” amb la finalitat que s’arregli aquesta problemàtica. Ha demanat que torni l’anterior coordinadora, que s’encarregava d’aquesta feina, perquè l’actual responsable “no en té ni idea”, ha etzibat Álvarez.

El portaveu d’Élite Taxi ha expicat que “uns 800 vehicles” es queden a un quilòmetre, perquè “no hi ha suficients persones” gestionant els viatgers que arriben a l’espai per agafar un vehicle. Això, ha continuat el taxista, fa que “el servei sigui precari i la imatge es vegi perjudicada”, tant del sector com de la ciutat de Barcelona.

Álvarez ha apuntat que les cues dels visitants es poden allargar una hora i “molta gent s’acaba perdent per l’aeroport i el pàrquing, on els cacen pirates”. Per això, ha recalcat que “no es permetrà” i ha interpel·lat Aena perquè ho arregli.

Et pot interessar  Centenars de joves es manifesten a Barcelona contra el capitalisme i per un futur més verd i més "digne"

Des d’Aena han precisat que la renovació es va fer al març, amb la mateixa companyia, i que treballen per “garantir la qualitat del servei”. Alhora, l’operadora ha informat que la protesta dels taxistes d’aquest divendres “no ha provocat afeccions operatives als passatgers” i que s’ha dut a terme “amb total normalitat”.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut