Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024
Edició 2210

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 13 de agost del 2024

Els Mossos citen a declarar Jordi Turull per haver col·laborat amb la fugida de Puigdemont

|

- Publicitat -

Els Mossos d’Esquadra estan valorant ordenar la detenció de Jordi Turull, el secretari general de Junts, per la seva suposada col·laboració a l’hora de facilitar la fugida de Carles Puigdemont, segons han informat fonts properes de Junts a la televisió i ràdio públiques de Catalunya. Per ara, però, des del cos policial neguen que hi hagi cap ordre de detenció, tot i que alguns mitjans, com ara ‘El Nacional’, afirmen que sí que hi és. La policia catalana, segons ha informat, s’ha limitat a citar a declarar Turull per la seva implicació en la desaparició de Puigdemont, que continua en cerca i captura arran de l’ordre de detenció dictada pel Tribunal Suprem. A més a més, s’hauria ordenat detenir més agents del cos policial que també haurien facilitat la marxa de Puigdemont, així com un bomber de la Generalitat.

Publicitat

Jordi Turull és la persona amb qui Carles Puigdemont ha aparegut al carrer de Trafalgar, en la que era la primera aparició pública de Puigdemont a Catalunya després de gairebé set anys a l’exili. Després de ser rebut per milers de persones, Puigdemont ha fet un breu però contundent discurs, que ha conclòs lamentant no saber quan tornaria a veure’s amb tota la gent que ha rebut. Posteriorment, la comitiva de Junts s’ha encaminat cap al Parlament, però ho ha fet sense Carles Puigdemont, que contra tot pronòstic i malgrat la intensa vigilància terrestre i aèria dels Mossos, ha aconseguit desaparèixer de l’ull públic.

Et pot interessar  Les xifres de la vergonya que demostren com l'Estat espanyol humilia fiscalment Catalunya
Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

1 COMENTARI

  1. El Sr. Turull… Ha impedit la captura del MHP C. Puigdemont? I de quina manera? És potser En Bruce Lee, reviscolat? El que es vol, és tornar a decapitar Junts per Catalunya. i el Consell per la República. Aquest és l’objectiu. I això, que encara no és president, l’abnegat, acèrrim col·laborador i enaltidor del 155 en contra el país, que ara vol ser president… Tot per desolar la terra!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut